Saunavuorot talviaikaan 

Ma - su klo 14.00 - 23.00

1.6. - 31.82024 välisenä aikana saunavuoroja ei ole.

VÄINÖLÄNNIEMI

Rantasaunan rentoutta keskellä kaupunkia.

Väinölänniemen tiloista pääset nauttimaan joka päivä, seura tarjoaa pukutilat jäsenien käyttöön klo 05-23 päivittäin, pois lukien siivousajat, jotka ovat ma, ke ja pe klo 9 - 11.

HUOMIOITHAN että, ovet eivät enää toimi avainrannekkeella klo 23.15 jälkeen. Tällöin myös hälytysjärjestelmä lähettää automaattisesti hälytyksen. Turhasta hälytyksestä veloitamme jäsentä.

Väinöläniemen tiloissa on syytä käyttää lämmintä vettä säästeliäästi, jotta sitä riittää kaikille. Väinölänniemen lämminvesi tulee varaajasta, joka on jäsenmäärään nähden liian pieni. 

Huolehdithan myös, että tilat jäävät käyttösi jälkeen siistiksi, myös likakaivon ritilät tulisi puhdistaa omista hiuksista suihkussa käynnin jälkeen. Tämä lisää viihtyvyyttä suihkutiloissa.

Kello 21.00 jälkeen viimeinen lähtijä nostaa löylyhuoneen lauteet pystyyn lauteiden alla olevien tukipalkkien avulla. Tällä varmistetaan, että lauteet pääsevät kuivumaan hyvin seuraavaa päivää varten. Huolehdi myös, että kaikki ikkunat ja takaovet molemmissa pukuhuoneissa tulevat kiinni, valot sammuksiin ja ovet lukkoon.