JÄSENHAKEMUS

Kiitos mielenkiinnosta seuraamme kohtaan. 

 

Seuran jäseneksi voi hakea täyttämällä oheisen jäsenhakemuksen huolellisesti pyydetyillä tiedoilla. Jäsenmäärän ollessa täysi puramme jonoa saapuneiden hakemusten perusteella, mikäli jäsenpaikkoja vapautuu.

Täytettyäsi onnistuneesti sähköisen jäsenhakemuksen lähetämme sinulle jäsenmaksulaskun. Jäsenmaksulasku tulee muutaman päivän kuluessa sähköpostiisi. Mikäli et jostakin syystä saa laskua, ota meihin yhteyttä asian selvittämiseksi.

Oletamme, että ennen jäseneksi liittymistä olet tutustunut hyvin seuraan ja seuran sääntöihin, joihin pääset tästä.

Lapset ovat myös erittäin tervetulleita seuramme jäseniksi. Alle 15 vuotiaat lapset voivat liittyä uimareihin pelkällä liittymismaksulla.

Jäsenrekisteriin kootut tiedot ovat käytössä vain rekisterin ylläpitäjällä laskutustietoja ja yhteydenpitoa varten, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Jäsenten lapset voivat edelleen hakea jäseniksi sähköpostilla. Liitä viestiin lapsen nimi, ikä ja osoite sekä vanhempien puhelinnumero, sähköpostiosoite ja laskutusosoite.

Talviuinti on koko perheen harrastus
Talviuinti on koko perheen harrastus

JÄSENMERKKI & AVAIMET

Seuran jäsenen tulee osoittaa voimassa oleva jäsenyys jäsenmerkillä.

Jäsenmerkki


 1. Jäsenellä on oltava uima-asussaan näkyvälle paikalle ommeltuna kankainen jäsenmerkki jäsenyyden tunnistamiseksi. Merkin väri vaihtuu kalenterivuosittain ja merkkien jako ajoittuu yleensä viikoille 4 ja 5. Tarkempi ajankohta ilmoitetaan erikseen.
 2. Uusi jäsen voi lunastaa jäsenmerkin (ja avainrannekkeen) maksukuittia vastaan myös 37 Lunki Shop:sta. Katso alta yhteystiedot ja kartta.
 3. Alle 15-vuotiasta lapsijäsen saa jäsenmerkin, joka on punainen.
 4. Merkin rikkouduttua tai kadottua jäsenen on otettava yhteyttä hallitukseen.

37 Lunki Shop

Puijonkatu 37, 70100 Kuopio

Avoinna ti - pe 11-17, la 10-15

Väinöläniemen avainranneke


 1. Väinölänniemen tilohin pääsee kulkemaan vain henkilökohtaisella avainrannekkeella.
 2. Uusi jäsen voi lunastaa avainrannekkeen ja jäsenmerkin maksukuittia vastaan 37 Lunki Shop:sta tai merkkejä ja rannekkeita jakavilta hallituksen jäseniltä.
 3. Avainranneke pysyy aktiivisena kalenterivuoden, kun jäsenmaksu hoidetaan eräpäivään mennessä. 

  Erottuasi seurasta palauta avainranneke liikkeeseen tai hallituksen jäsenelle.

 4. Avainrannekkeen rikkouduttua tai kadottua ilmoita siitä jäsenrekisterin ylläpitäjälle, joka ilmoittaa sinulle ja 37 Lunki Shop:iin uuden rannekkeen numeron. Rannekkeen voit lunastaa 10 € hintaan.

Sorsasalon saunan avain

 1. Avaimen voi lunastaa itselleen maksamalla 12 euron maksun Savon Lukko -liikkeessä os. Haapaniemenkatu 34.
 2. Muista ottaa kuitti jäsenmaksusta mukaan, jolla todistat seuran jäsenyytesi.
 3. Huom! Sorsalon avainta ei tarvitse lunastaa, mikäli käyt Sorsasalossa vain saunapäivinä klo 15-23 aikana, sillä silloin toimipaikan lukot ovat avoinna.
Sorsasalo sydäntalvella
Sorsasalo sydäntalvella
Väinölänniemi sydäntalvella
Väinölänniemi sydäntalvella

JÄSENEDUT

Kuopion Saana tarjoaa Kuopion Talviuimareille kertalipun 13 euron hintaan (norm. 19 €). Etu on voimassa talvikautena, ei kesäkautena. Edun voimassa olevan jäsenmerkin näyttämällä.