JÄSENHAKEMUS

Kiitos mielenkiinnosta seuraamme kohtaan! 

 

Jäseneksi voi hakea täyttämällä oheisen jäsenhakemuksen huolellisesti pyydetyillä tiedoilla. Jäsenmäärän ollessa täysi jätetyt jäsenhakemukset päätyvät jonoon, jossa on tällä hetkellä noin 330 hakijaa. Puramme jonoa hakemusten saapumisjärjestyksessä sitä mukaa, kun jäsenpaikkoja vapautuu. 

Uusien jäsenten ottamisesta tiedotetaan erikseen. Uusille jäsenille lähetämme jäsenmaksulasku sähköpostiin. Mikäli et tässä tilanteessa jostakin syystä saa laskua, ota meihin yhteyttä asian selvittämiseksi.

Tutustuthan ennen jäseneksi liittymistä hyvin seuraan ja seuran sääntöihin, joihin pääset tästä.

Lapset ovat myös erittäin tervetulleita seuramme jäseniksi. Alle 15 vuotiaat lapset voivat liittyä uimareihin liittymismaksulla. Jo olemassa olevien jäsenten lapset voivat hakea jäseniksi jonotustilanteesta riippumatta täyttämällä oheisen jäsenhakemuksen ja laittamalla tiedoksi sähköpostia. Liitä viestiin lapsen nimi, syntymäaika ja osoite sekä vanhempien puhelinnumero, sähköpostiosoite ja laskutusosoite.

Jäsenrekisteriin kootut tiedot ovat käytössä vain rekisterin ylläpitäjällä laskutustietoja ja yhteydenpitoa varten, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Sorsasalo sydäntalvella
Sorsasalo sydäntalvella
Väinölänniemi sydäntalvella
Väinölänniemi sydäntalvella