Vuodenvaihteen ajankohtaisasioita

13.01.2023

Vuodenvaihteen asioita kootusti 

Talviuimareihin on otettu 2.1.on23 50 uutta jäsentä eroavien tilalle. Lisää jäseniä otetaan tammi-helmikuussa siten, että jäsenten kokonaismäärä (n. 1500 jäsentä) ei kasva. Mahdollisuuksien mukaan jäseniä otetaan vuoden kuluessa vielä lisää.
Toivotamme uudet jäsenemme lämpimästi tervetulleiksi!


Jonossa on tällä hetkellä noin 400 hakijaa, joten kaikki hakijat eivät luultavasti tule saamaan jäsenkutsua kuluvana vuonna.

Jos olet aikeissa erota yhdistyksestä, ilmoita siitä, jotta seuraava tulija pääsisi mahdollisimman pian aloittamaan harrastuksensa!

 

Jos olet tehnyt jäsenhakemuksen maaliskuussa - 22 tai sen jälkeen, sinun ei tule tehdä hakemusta uudelleen. Se säilyy automaattisesti jonossa.


Jäsenmaksulaskut erääntyvät maanantaina 16.1.23. Muistathan maksaa laskun ajoissa säilyttääksesi jäsenyytesi! Maksamattomat jäsenet tullaan poistamaan jäsenrekisteristä.


Uudet jäsenmerkit ovat saapuneet ja niitä saa saunoilta erillisistä jakotilaisuuksista viikoilla 3 ja 4, Lunki Shopista (Puijonkatu 37) sekä joiltain hallituksen jäseniltä heidän omien käyntiensä yhteydessä.
Kaikilla kävijöillä tulee olla joko jäsenyyden osoittava merkki uima-asussaan tai kertakäyntiranneke (ti ja pe Väinölänniemi).


Vänärin siivouskäytännöt ovat muuttuneet siten, että uimassa käynti on mahdollista myös siivousaikoina. Siivous on ma, ke ja pe aamuina Vänärillä sekä ma ja to Sorsasalossa.


Kummallakin harrastuspaikalla on valitettavasti esiintynyt liukkautta, joka on aiheuttanut kaatumisia ja läheltä piti - tilanteita. Vakavilta loukkaantumisilta on onneksi toistaiseksi vältytty.

Pyydämme kaikkia kävijöitä noudattamaan erityistä varovaisuutta kulkuväylillä!

Erinomaisia uintihetkiä vuodelle 2023 sekä vanhoille että uusille harrastajille!

Terveisin yhdistyksen hallitus