Syyskokous lähestyy - tule mukaan vaikuttamaan!

28.11.2023
Tervehdys talviuimari!

 

Syyskokouksemme lähestyy hyvää vauhtia ja olet jälleen kerran lämpimästi tervetullut kokoukseen vaikuttamaan, kuulemaan yhdistyksemme kuulumisia, valitsemaan uusia hallituksen jäseniä sekä keskustelemaan niin yhdistyksen nykypäivästä kuin tulevaisuudestakin.

 

Kokoukseen voi osallistua etänä. Äänestäminen on mahdollista paikan päällä henkilökohtaisesti sekä valtakirjalla, mutta ei etäyhteydellä. 


Toivomme yhteisten asioiden hoitamisesta ja ratkomisesta kiinnostuneita jäseniämme asettumaan rohkeasti ehdolle hallitukseen! Tällä hetkellä etsimme erityisesti Sorsasalon asioista kiinnostunutta henkilöä sekä sihteeriä, mutta myös muilla kiinnostuksilla voi lähteä mukaan.


Tehtävä sopii henkilölle, jolla on halua tarkastella asioita eri näkökulmista, yhteistyökykyä ja avointa mieltä sekä intoa tarttua toimeen. Tärkeintä on aito kiinnostus osallistua yhteisten asioiden hoitamiseen rakkaan harrastuksen parissa! 


Tehtävästä kiinnostuneet voivat laittaa viestiä yhdistyksen sähköpostiin (kuopiontalviuimaritry@gmail.com), suoraan allekirjoittaneelle tai vain ilmaantua paikalle kokoukseen. 


Mitä me hallituksessa teemme?


Hallitus kokoontuu noin kahdeksan kertaa vuodessa. Väliajoilla pidämme melko tiivistä yhteyttä sekä asioiden valmistelun että juoksevien asioiden hoitamisen parissa. Keskustelemme paljon siitä, mikä olisi kulloinkin hyväksi lajillemme ja jäsenistöllemme sekä toistemme että muiden jäsenten kanssa, yhdistyksen sääntöjen ja toiminta-ajatuksen puitteissa.

 

Teemme pienempiä ja isompia päätöksiä sekä valmistelemme suurempia kokonaisuuksia yhdistyksen kokoukselle päätettäväksi. Hankimme tietoa ja selvitämme asioita, hoidamme yhdistyksen taloutta ja hankintoja, kuuntelemme jäsenistöä, otamme vastaan ja käsittelemme palautteita, tiedotamme, ohjeistamme, vastaamme kysymyksiin, hoidamme juoksevia asioita ja isompia tehtäväkokonaisuuksia. 


Välillä hiekoitetaan ja järjestetään puutalkoita, välillä istutaan tietokoneella ja puhelimella ja joskus juostaan kauppaan ostamaan hiustenkuivaajia. Tapaamme päättäjiä ja pidämme yhteyttä yhteistyökumppaneihimme. Suunnittelemme tulevaa. Ja tietenkin uimme ja saunomme, nauttien Kallavedestä ja harrastuskavereistamme!

 

Puheenjohtajan pohdintoja

Itselleni puheenjohtajana on tärkeää 

sujuva ja toimiva arki harrastuspaikoilla, harrastusmahdollisuuksiemme ja -paikkojen turvaaminen myös tulevaisuudessa, jäsenten tasavertainen kohtelu, läpinäkyvyys ja hyvä tiedonkulku sekä hyvä hallintotapa.

Näitä asioita pyrin edistämään yhdessä muiden hallituslaisten, aktiivien ja koko jäsenistön kanssa myös vuonna 2024, tähänastisesta luottamuksesta kiittäen!

 

Harrastajana minulle on parasta suomalainen järviluonto, lämmin talviuintiyhteisö, kylmän ja kuuman vaikutukset kehoon ja mieleen sekä kaikkien näiden asioiden luoma kokonaisvaltainen hyvinvointikokemus. Saunalle voi aina tulla sinä ihmisenä, kuka on, ja lähteä piirun parempana. Tule mukaan askartelemaan hyvien asioiden ja ihmisten parissa!

 

Pakkasterveisin,
Pj. Kaisa