Syksyn 2023 ajankohtaisasioita

01.11.2023
📌 Syyskokous on Suokadun palvelutalossa 30.11.2023 klo 18. 00.  Se on tilaisuus, jossa voit konkreettisesti vaikuttaa seuran asioihin sekä asettua ehdolle hallituksen jäseneksi.

 

📌  Seuran hallitukseen voit nyt olla yhteydessä myös perinteisesti, jos et ole sähköpostin käyttäjä.

Molempien toimipaikkojen ulkoseinissä on postilaatikot, joihin voit jättää viestisi - ja juuri nyt myös syyskokousaloitteesi.

📌  Kuopion talviuimareiden pikkujoulut ova Hotelli Iso-Valkeisella 2.12.2023 klo 18.00.
 

📌 Seuramme tarvitsee vapaaehtoisten työpanosta. juuri nyt etsimme lisää viikonloppulämmittäjiä Sorsasalon lämmittäjärinkiin.

📌 Talviuimareiden lasten jäsenyys on aiemmin ollut vapaaehtoista. Tästä eteenpäin pyydämme liittämään kaikki tilojamme käyttävät lapset jäseniksi. Lapsille annetaan oma jäsenmerkki.

 📌 Suoritamme tehostettua valvontaa harrastuspaikoillamme.  Kävijällä tulee olla joko uima-asuun kiinnitetty jäsenmerkki tai vierailuaikoina päivämäärällä varustettu vierailujaranneke.

 📌 Poistuthan tiloistamme iltaisin viimeistään  klo 23.00! Oleskelu toimipaikoissamme ei ole sallittua aukioloaikojen ulkopuolella.
 
📌  Kuopion Talviuimarit on yhteinen seuramme. Huolehdi siis tiloistamme kuinomistasi, pidä yllä hyvää yhteishenkeä ja ilmoita rakentavasti havaitsemistasi puutteista. Juuri sinua tarvitaan.

❤️ Hyviä ja turvallisia uinteja jokaiselle! Tänä syksynä sääkin todella suosii kylmän veden ystäviä.


Kuopion Talviuimarit ry